Rena... zobacz na górze strony, powinnaś mnieć napis Wiadomość prywatna. wszytko ci tam napisałam. Tam gdzie się wkleja i jak się porusza tutaj.
Czytałaś swoją wiadomość prywatną?
_________________ Motto życiowe: Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe.
Korzystam z programów własnych i testowych
Witam i dziękuję za pomoc. Przed chwilą założyłam galerię tylko nie wiem czy do niej trafię. Panda bo tak jest Twoja ksywa? oglądałam Twoje prace są piękne. Ja coś tam kombinuję sama na PS od wczoraj mam PFS tak się chyba pisze skróty i może kiedyś Wam dorównam. Mnie najbardziej interesuje animacja, efekty świetlne, animacja wody może coś tu znajdę. Serdecznie Cię pozdrawiam- rena
Rena... zobacz na górze strony, powinnaś mnieć napis Wiadomość prywatna. wszytko ci tam napisałam. Tam gdzie się wkleja i jak się porusza tutaj.
Czytałaś swoją wiadomość prywatną?
Witam teraz troche inaczej odpisuję, ponieważ jak odpisałam do Panda mój liścik ukazał sie przy Twojej wiadomości. Odpisałam Ci prywatnie, jestem bardzo Ci wdzieczna za pomoc i cierpliwość, dzięki Tobie tak pięknie wytłumaczyłaś, ze udało mi się wykonać tą nieszczęsną ramkę, nawet dziś założyłam galerię. Powoli będę się uczyła ale potrzebuję czasu. Serdecznie Cię pozdrawiam
Dziś zwrócono mi uwagę odnośnie wklejania zdjęć. Tu pozwolił mi dziadek wklejać i tego sie trzymam.
Do Iluzji znalazłam link do kuli próbowałam zrobić ale nie bardzo mi wyszła. Ja najbardziej lubię wymyślać animacje tylko nie zawsze wychodzi. Dziś przeglądałam warsztaty dziadka i będę próbowała też coś zrobić na razie pozapisywałam sobie strony
rena to miejsce przeznaczone jest do ćwiczeń we wklejaniu obrazków.Jesli już to opanowałas (co widać) wystarczy jak będziesz wklejać swoje prace w galerii lub jesli robisz pracę wg.jakiegos tutoriala wklej ją także w temacie tego tutoriala.
Pocwiczylam wklejanie obrazkow. Troche czasu mi to zajelo ale wreszcie sie udalo. Zdjecie przedstawia rzeke Yukon, w dole widac miasteczko Dawson City. I miasteczko i rzeka leza na terytorium Yukonu w Kanadzie. Pojechalismy tam w zeszlym roku na urlop i byl to cudowny, prawie magiczny pobyt.
Mam jeszcze pytanie, co zrobic z moim zdjeciem, na ImageShack, czy ono musi tam zostac?
_________________ Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek.
William Ralph Inge
panda [Usunięty]
Wysłany: 9 Wrzesień 12, 07:09
Asiu tak.Bo jak go tam skasujesz,to nie będzie go tutaj na forum zostanie tylko biała karteczka.
Dziekuje panda. Dzisiaj juz uciekam spac. U mnie 24,10.
_________________ Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek.
Witaj Januszu. Hmmmm, nikt mnie jeszcze do Obamy nie przyrownal. Jestes pierwszy. A tak na marginesie, ja tak mam; jest - nie ma, jest - nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum