Witamy Z pewnością znajdziesz tutaj wiele interesujących tutoriali 2
Napisz może coś więcej o sobie?
_________________ A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam.
Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
Korzystam z programów własnych, testowych i promocyjnych.
Dzień dobry. Mam na imię Marta. Bardzo się cieszę, że przyjęta zostałam do Waszego grona. Miałam trochę problemów z rejestracją , już właściwie myślałam, że mi się nie uda. Jednak Administracja Forum nie zostawiła mnie bez pomocy, za to jestem ogromnie wdzięczna.
Zajmuję się grafiką komputerową zupełnie dla przyjemności. Mam nadzieję nauczyć się tutaj ciekawych rzeczy i podziwiać Wasze zdolności. Ja raczkuję, ale może uda mi się czegoś jeszcze nauczyć.
Mam program Corel Paint Shop Pro 20. To tyle bo zaczynam pisać nowelę.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za przyjęcie.
Chciałam wstawić emotkę, ale nie umiem.
Iluzjo dziękuję za miłą propozycję. Może tak się kiedyś stanie. Teraz chciałabym poznać Sztuczna Inteligencję . Jednak jestem na razie zakręcona. Tu wszyscy zaawansowani , a ja? Ciemność widzę
Witam serdecznie wszystkich.
Jestem jaga - od Jadwigi
Chciałam się od Was nauczyć chociażby podstaw grafiki - jestem zupełnie zielona
nawet nie wiem jaki program zamówić - znaleźć w necie
Jeśli uważacie że to niemożliwe - nie ma sprawy
Rozumiem, że nie dysponujesz jeszcze żadnym programem więc powoli przejrzyj wszystkie fora z poszczególnymi programami graficznymi i wtedy może wybierzesz któryś z nich. A w międzyczasie zajrzyj do działu Generatory Sztucznej Inteligencji http://grafika-pomoc.eu/viewforum.php?f=109
Tam aby tworzyć grafiki nie potrzeba kupować żadnego programu bo wszystko masz online. Powodzenia w wyborze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum