Gienia 23, witaj na forum.Czy próbowałaś już robić grafikę w jakimkolwiek programie? Jeśli nie to czy masz jakiś upatrzony program w którym byś chciała ją robić?
Wysłany: 15 Czerwiec 24, 12:38 Witaj Janku ! tak próbuje robić grafikę w Corelu dziękuj
[quote="Janek"]Gienia 23, witaj na forum.Czy próbowałaś już robić grafikę w jakimkolwiek programie? Jeśli nie to czy masz jakiś upatrzony program w którym byś chciała ją robić?[/quote
Gieniu źle robisz swoje wpisy. Przeczytaj tutaj jak to robić:
https://grafika-pomoc.eu/viewtopic.php?t=6868
1.Wciśnij przycisk ODPOWIEDZ
2.Napisz swój post w dużym oknie (a nie w wąskim, tytułowym)
3.Kliknij WYŚLIJ.
Nie jestem grafikiem , pracę robię w PSP . Kiedyś siedziałam przy kompie i uczyłam się różnych programów , ale teraz z przyczyn chorobowych prawie juz zaniedbałam grafikę. Może u Was dowiem sie czegoś nowego na temat prac i różnych programów graficznych. Dziękuję za wpuszczenie mnie na forum. rozglądnę się tu troszkę i zobaczę jakie teraz są nowości. Pozdrawiam .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum